Malmö bloggare

26 grader / Lördagsstatus

Åh vad det är varmt!!! Det är den siste Augusti och temperaturen visar 26 grader. Det är inte höst inte – det är fortfarande sommar. Och det vill jag inte ha. Jag känner mig klar, färdig och trött på sommaren! Jag vill ha höst nu – mysiga kvällar med tända ljus, film och mörker.

Vår lägenhet är så varm. Jag går runt i ett par cykel shorts & bh och svetten rinner. Det är fruktansvärt varmt och jag vill bara att temperaturen ska sjunka till 10 grader.

Idag då! Jag har jobbat. Det gick bra även om jag var ordentligt trött. Gick å la mig vid halv tolv inatt och somnade tidigt. Upp tidigt och jobba sedan , ja, de va tufft. Gick sedan till Ica maxi och hämtade paket samt köpte gottis till ikväll.

Träna får jag göra på måndag. Nu ska jag äta chips och kolla fotboll.

Lördagsstatus:

Mår: Bra. Men varm. Trött å lite sleten.

Leon: Trött som tusan.

Ikväll: Blir inte mycket gjort. Kolla tv och slappa. Duscha och äta.

Aj: Magen. Men det hör ihop med mensen antar jag. Har äntligen fått tid att kolla upp det!

Väder: som jag skrev här ovan är det 26 grader och strålande solsken.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Diana Saelöen

  Jag älskar att det fortfarande är sommar, okej några grader lägre och kanske mindre kvavt hade varit ok men jag längtar verkligen inte efter regn och blåst och kalla vindar som slår mig i ansiktet varje gång jag går ut. Men det är ju tur att vi är olika och är tacksam för att vi bor i ett land ned olika årstider

  1. jossanmalmqvistt

   Ja alltså så märkligt. Igår va de så varmt.idag när ja va ute i klännning frös jag nästan. De är svala vindar, grått och muligt.jag tycker de är skönt dock! 😛

 2. Marie

  ja nu har jag kommit dit med,är också trött på det, vill också ha höst nu kyligare luft men gärna sol såklart, men nu får det komma för mig

 3. Mina

  Själv vill jag inte att sommaren ska ta slut, tröttnar aldrig på den.
  Fotboll och chips låt däremot riktigt trevligt ❤ trevlig kväll

  1. jossanmalmqvistt

   åh de va bra. Jag älskar också sommaren men 26 grader är för mycket för mig.Ja de va supermysigt. 🙂

 4. Amanda

  Jag älskar sommaren men jag tycker ändå hösten är mysig när man får tända ljus och läsa massa böcker. Min lägenhet blir också jättevarm nu när det är varmt ute. Det är inte kul 🙂

  1. jossanmalmqvistt

   Ja jag håller med! Sommaren i all ära men nu är man inställd på höst nästan och 26 grader är för mycket. Nej fy. Tror inte ens man får ha varmt i ens lägenhet mot reglerna. 🙂

stats