Malmö bloggare

Dimma och under 10

Godmorgon.

Idag är jag inte pigg. Jag hade så svårt att somna igår , eller inatt rättare sagt. Jag vet inte varför men jag kollade på klockan vid halv ett och sen efter det måste jag ha somnat. Leon väckte mig redan vid halv sju imorse och sedan dess har vi lekt & spelat.

Idag vaknar vi till Dimma och temperaturen står under 10 grader. Träden har börjat skifta färg och det känns som en perfekt dag att vara inomhus och mysa.

Leon ska iväg på teater idag – karius & baktus heter den. Jag ska jobba min sista kväll denna veckan och det ska bli skönt att ha denna sexdagars veckan över.

Nästa vecka jobbar jag endast 3 dagar och det är även lite roligheter inbokade.

Önskar er en mysig söndag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Skönt när sexdagarsveckor är över på jobbet, jobbar själv sex dagar varannan vecka, ja, dimma är vanligt nu på hösten..ger en lite grå & trist känsla tycker jag..Hoppas att Leon tyckte teatern var rolig..

 2. Elin

  Jobbigt att sova dåligt. Börjar bli höst nu känner jag. Långsamt men säkert 🙂 Skönt med kort arbetsvecka ännu roligare med roliga saker inbokade, nåt att se framemot har du ju då 🙂

 3. Emma

  Så tråkigt när man inte kan somna! Hoppas du får en fin dag ändå 🙂
  Det är ju så mysigt med lite kallt och grått väder så man kan sitta inne och mysa

 4. Marie

  Dimma kan vara bra vackert att fota =D- Jag tycker faktiskt inte det är så mycket strul som alla säger med nouw, jag uppfattar det ej så, de löser et ju snabbt, så jag ser inget problem med portalen

 5. Sandifighter

  Visst är det mysigt med hösten ❤
  Vi har haft tända ljus i sovrummet var kväll och det är så otroligt mysigt. Du verkar ha en skön vecka framför dig. Härligt ❤
  Ha nu en fin söndag, fina du ❤

 6. Pärla

  Åh samma här, hade svårt att somna och när jag väl gjorde det höll jag på och somnade/vaknade hela natten. Dimmigt i Småland med och 9,2 grader just nu. Skönt att det är sista kvällen och att en lättare vecka står inför dörren.

 7. Paulina

  Godmorgon! Hade också svårt och somna inatt! Verkligen jobbigt! Man känner sig trött idag! Vilket är jobbigt! Det är verkligen kallt ute! Buuurrr!
  Roligt med 3 dagar jobba kan du göra mycket sen 😍

stats