Malmö bloggare

Fillers i läpparna

Godmorgon Torsdag!

Oj vad jag va trött igår. När jag hade lagt leon var de som allt gick ur mig och jag la mig i soffan och halvsov. Daniel väckte mig sen när vi skulle in å lägga oss. hihihi. Brukar sällan ligga och halvsova i soffan men igår va jag trött.

Jag sitter just nu vid köksbordet, dricker kaffe och Leon sitter brevid mig och leker med lego.
Min förkylning håller ett stadigt grepp om mig och därför är jag inte förvånad jag har fått tillbaka mitt munsår. Denna gången har de satt sig mitt på ovanläppen, i mitten. Det ser ut som jag har fillers i överläppen.  haha!!
Ett jäkla skit det där med munsår.

Dagen;

Jag ska vara hemma och mysa med mina killar. Leon börjar pigga på sig så jag tänkte vi ska gå ut och leka lite. Dessutom så är det ganska soligt och det är skönt! Ikväll spelar malmö sin första Europa match i gruppspelet och det ska vi givetvis kolla på! (:

 

Denna frukosten hade inte varit fel idag! Den finns på Katrinetorps landeri i Malmö. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Är man riktigt trött så är det skönt att sova på soffan. Men du behövde nog vila lite. Skönt att sonen börjar bli frisk. Munsår brukar jag också få det är så jobbigt 🙂

  2. Michelle

    Jag tänkte precis inte ännu en till tjej som gör fillers! Jag tycker det är så fult Men det var ju tur att de bara var svullet. Visserligen gör man ju precis vad man vill men jag skulle inte ens göra det gratis . Hoppas din DAg varit bra 💕💕💕💕 kram

stats