Malmö bloggare

Födelsedag och träningsvärk

……
Min träningsvärk idag är inte att leka med. Jag har vaggat fram, inte kunnat böja benen alls idag. Fy tusan. Såhär ont i kroppen var de längesen jag hade. Framsida lår är värst.
Jag kan inte gå så träningspass nr två denna vecka får vänta tills helgen.
Jag har jobbat extra idag på pressbyrån då jag är fri från mitt vanliga jobb.
Imorgon skulle jag jobbat men jag ska till företagshälsan och kolla upp mitt atopisk eksem som jag fått på jobbet (sjukhuset). Sen är det min tur att jobba i helgen, måndag, onsdag och torsdag innan jag har en ledig helg med mina killar.

 

Och på tal om killar, så fyller min sambo Daniel år idag, hela 29 år blir han! Min lilla älskling! Visste ni att jag och Daniel träffades första gången 2006. På gamla stadion och sedan dess har vi varit vänner och sedan 5år tillbaka har vi varit ett par! Så lustigt att tänka på att vi har känt varandra nästan halva  vårt liv! <3 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Gammal bild på mina hjärtisar)

Vi har ätit tårta och lite godsaker som man ska göra på sin födelsedag. Sen gick jag och Leon och handlade lite gott inför ikväll. Det vankas fotboll och mys i soffan för hela familjen. Eller, så länge Leon orkar hålla sig vaken. Han är riktigt trött efter förskolan idag!

 

Vad ska ni göra i helgen? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jossanmalmqvistt

      Ja allså, denna gången har min träningsvärk gjort vääldigt ont. 3 dagar senare och jag kan knappt gå fortfatande 😛

  1. Amanda

    Hade själv träningsvärk idag efter att jag hade ridit. Det är verkligen inte skönt. Hoppas din träningsvärk blir bättre till helgen. Det är en jättefin bild på killarna 🙂

stats