Malmö bloggare

Idag tog jag kampen

Den senaste tiden har verkligen inte varit bra när det gäller nattning och sovning. Leon sover som sagt i våran säng och det har blivit trångt och det är jobbigt. Min sömn påverkas otroligt mycket och det gör mig ledsen – jag vill vara pigg och glad när jag vaknar , inte sur och tvär.

Imorse sa jag till Leon att ikväll ska du försöka somna i din egna säng. Han har gjort det så många gånger men sen blev han sjuk och han somnade i våran säng och gjorde det kväll efter kväll.

Ikväll gick jag in med honom i sin egen säng i sitt rum. Han tvekade lite först men när jag sa att han får alltid komma in till mamma och pappa på natten och att det är lampor tända så blev han lugn. Efter kanske 45 minuter somnade han och han sover än i sin säng. Det blev lite trots, gråt och stång Men Det gick. Jag hoppas på några timmars sömn innan jag vaknar av att han kommer in. Missförstå mig inte – jag älskar att han sover hos mig. Men han börjar bli stor och det börjar bli trångt. Vi stör varandra så mycket på nätterna nu.

Nu ligger jag ensam i vår stora säng. Gubben kollar tv och Leon sover i sin säng som sagt. Jag har min lilla hund som sällskap, han släpper mig aldrig ur sikte den lilla hunden alltså.

Jag ska bara spela mitt spel och sen tänkte jag med sova. Imorgon är det jobb och även den sista jobbet dagen denna veckan. Sen väntar en rolig lördag.

Mammas älskling ❤

Nu ska jag sova, kramis.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats