Malmö bloggare

Jobbigt hejdå

Hallå!

Här sitter jag i startskottet att bege mig mot affären och sen vidare till jobbet. Ogillar verkligen denna jobbehelgen – när jag jobbar kväll Fredag – Söndag. Det betyder att jag inte får träffa Leon förens på söndag förmiddag vilket är så jobbigt. Så när jag lämnade min prins på förskolan imorse var det jobbigt, för både Leon och mig. Men jag sa att vi ses snart. Men de va jobbigt. Jobbigt hejdå. Men han kommer ha de roligt hela helgen så han har de bra.

Redo för jobb!

Jag har haft sån otur nu alltså. Först blev jag förkyld, sen fick jag munsår och inatt lyckades jag slå min armbåge rejält. Nu är den svullen, de gör så ont och jag kan inte sträcka ut armen. Suck. Haha!!! Orkar inte alltså.

Nåja. Inte hela världen, givetvis!

Nu ska jag cykla och handla sen är de jobb till 21.30!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannas krypin

  Åh förstår precis vad du menar.. Det är så jobbigt när man inte får träffa sina barn på några dagar. Vilken otur du haft att både skadat armen, fått en munblåsa och varit förkyld. Nu kan det bara bli bättre..

 2. Yela

  Men vilken otur, så tråkigt med armbågen, hoppas den känns bättre snart! Förstår att de är jobbigt att vara borta men håller tummarna för att helgen går snabbt för dig ☺️

 3. Ullie

  va jobbar du me ? ja inom hemtjänsten avskyr helger då man är mycket borta det är ju då familjen är hemma liksom
  nu sjukskrien så slipper på ett tag
  men ja lycka till med ditt helgjobb o jätte fin bild kram

stats