Malmö bloggare

”känns som om jag aldrig fanns”

Gomiddag!

Här sitter jag och lyssnar på samma låt, om och om igen! hahaha.
Är ni också så? Ni hittar en låt som är WOW och sen lyssnar ni på den 1000 gånger? I am! hehehe Låten kommer upp senare, stay tuned. 

Anyways. Ska cykla till jobbet snart. Dags för ännu en kväll på jobbet. Imorgon är jag fri och jag och Leon ska ner till Mobilia och handla. Ska handla presenter och lite vuxensaft till mamma inför helgen hehe.

CONCEALER GAMES IS STRONG TODAY! hehehehe.

Hade helt glömt att vi har sånna braiga lampor som gör så man får kanon foto. Sånna ljusboxar , typ studiolampor. Varför har jag inte använt de ? Okej, kankse för de har varit sommar och ljust. Det är det inte nu. så ja, där fick jag nog svaret på min egen fråga. ;D

NU ska jag byta väska och ta på mig ordentliga kläder, lägga ner min celcius och sådant smått!

Ha en kanon Tisdag!

PUSSHEJ!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lexochlogan

  Ja men sån är jag oftast med, blir ofta samma låtar om och om igen tills man tröttnar. Sitter gärna och lyssnar på musik på dagarna på jobbet, vi sitter i stora landskap med hundratals människor och det blir en viss ro i att ha musik på.

 2. Popprinsessan

  Bra med fotolampor nu när det börjar bli lite mörkare ute. Får inte alls ihop något bra ljus inomhus,
  Skönt med en ledig dag, hoppas att ni hittar allt ni vill!
  Hmm, verkar ha lite problem med att posta mitt inlägg.. försöker igen..

 3. Pärla

  Jag är precis likadan, haha!! Så skönt att du snart är ledig, lycka till med sista kvällen. Sådana lampor är super!!

stats