Malmö bloggare

Kvällsmys i mörkret

Ibland gillar jag att sitta i köket. I min ensamhet med datorn som sällskap. Idag var de på tiden jag gjorde det och här sitter jag.

Himlen är mörk. Det regnar och blåser om vart annat och då & då smyger de in lite åska. Mysigt samtidigt lite obehagligt att lyssna på.

Jag har precis kommenterat hos alla i dagens tråd och läser era fina kommentarer.

Dagen har varit lång och mysig. Leon är i sitt esse och trotsar hela tiden även om han är krasslig. Vi tog oss ner till stan och hämtade en ny vagn som jag fått span på. Så, nu har Leon återigen en ny vagn. Den sista tycker jag nog de får bli. Han somnade nästan direkt när vi kom hem men inte utan lite gnäll först. De märks dock han är dålig, idag har vi inte gjort mycket ändå tog det minuter för honom att somna… annars tar de iallafall en halvtimme (om jag har tur).

Mitt te är nu uppdrucket, jag ska fixa inför imorgon. Brukar alltid lägga fram kläder och ladda kaffekokaren kvällen innan. En jobbdag väntar , sen är jag fri torsdag. Fredag till Söndag väntas de jobb fast kvällar. Skönt med lite omväxling.

Hoppas ni har haft en bra dag. Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Moa Larsson

  Det ser himla mysigt ut! Älskar att tända ett ljus och bara sitta med datorn vid köksbordet jag också. Speciellt kvällstid när alla i familjen sover. Hade du bott närmre hade vi kunnat ha sådana dejter. Kram älskling!

 2. Wifeey

  Åskade faktiskt en del innan och blixtarna lös upp hela himlen
  Ja trotsen är rolig den, usch nej haha
  Så mysigt med en ny vagn men trist att han inte mår helt hundra
  Krya på han

  Så mysigt med te på kvällen
  kram

stats