Malmö bloggare

Massa trots, skrik och gnäll.

Jag vet inte vad det är med mig.
Nu har jag inte bloggat  på nouw på flera dagar och genast söker jag mig någon annanstans. Varför? Jag vet inte men jag känner jag måste få ut allt. Jag älskar mode och skönhet och det kommer jag skriva om  – MEN min kära son Leon är på krigsstigen.
Varför?  Jag vet inte men det är så jobbigt. Förlåt, men ja det är det. Sanningen är …

Jag tänkte skaffa domän men jag ska vänta tills jag känner om jag vill vara här eller inte.
Jag gillar den nya sidan och så. Men jag får helt enkelt se. Och innan jag delar bloggen överallt tänker jag skriva lite först. Hehe.

 

Fredag och det tvättas för fullt. Jag ska gå ner i källaren igen typ nu. Ska bara meddela alla jag går. Jag smiter själv så jag får en stund för mig själv. Ikväll ska jag till mitt andra jobb och hjälpa till med inventeringen. Hela helgen går i  lugnets tecken och så får det bli. Har  dock städat idag – alla rummen förutom Leons. Det  ser ut som kaos så det får jag ta imorgon tänker jag!
Nej, nu måste jag gå ner,

Sen är det en stor kopp kaffe och en toscasnäcka som jag ska kränga.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats