Malmö bloggare

När samvetet kickar in!

Hemma, maten är i ugnen och idag blir det bara lite snacks till ”mat”. Lite chili marinerade chicken Wings. Gott var det iallafall. Orkade inte laga någon middag faktiskt.

Dagen då?

Den har varit bra!! Känns bra att jobba igen. Sen mitt eksem, ja det är en annan femma. Det känns som de kommer ta tid innan det är läkt. Tyvärr kan jag inte vara hemma den tiden de hade behövt för att läka men så är det.

Mitt samvete har också påmint sig. Jobbigt värre. Får så dåligt samvete för mycket och sen ligger det och gror i mitt huvud liksom.. Jag får ångest och mår dålig över det. Summan av kardemumman är att jag är orolig och det kommer sitta i ett tag. Har inte bestämt mig för vad jag ska göra än – får ta de i veckan som kommer. Om jag kommer sova dåligt på grund av detta? Svar: Ja.

Måste ha fått någon form av reaktion av vaccinet igår. Är öm, svullen och röd där jag fick sprutan. Blev inte så första gången men jag hoppas de lägger sig.

Imorgon är en ny dag. Hoppas den går bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats